vrijdag 15 mei 2015

15 mei. De allerlaatste loodjes

Ben belde en die begint alvast aan de spatbordrand rechtsachter. Daar wil het bredere wiel een beetje aanlopen. Begin volgende week wordt het interieur onder handen genomen. Shamporallen van het 32 jaar oude tapijt, plaatsen van nieuwe delen op de deuren en de console. Ook zullen er twee 12v stopcontactjes worden gemonteerd in plaats van de oude waar geen stekker uit deze eeuw nog in past en in plaats van de nu onnodige schakelaar voor de blower motor van de aircondition die we er heeeel lang geleden al hebben uitgesloopt. Hiermee dus.



Ook haal ik vanmiddag nog even een uitlaatpijp op die de laatste pot gaat vervangen tijdens de rally. Klinkt wel zo mooi tussen de bergtoppen!


 En een paar remblokken voor de voorkant. Just in case. Die gaan mee bij de reserve onderdelen.


De console heeft haar eerste modificaties ondergaan:
 Nieuwe pookhoes en rooster voor de kachelbediening. 2 12V stopcontactjes. Handig voor telefoon, navi en gopro.
Het roosterje voor de kachelbediening is wat klein wanneer je het originele schemerlampje weglaat. Dan ontstaat een klein gaatje bovenaan. Eens nadenken over een oplossing.

De deuren ook:
Nieuwe bovenkant deurbekleding en nieuwe raamsnorren aan de binnenkant. Nieuwe chroomstrips en paneeltjes in de grepen. De deuren zijn ook open geweest om de electrische ramen te smeren. Die waren gortdroog.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten