woensdag 22 april 2015

22 april, al wat klusjes van de lijst..........

Iedereen is weer aan de slag gegaan met van alles.  De spoiler is gemonteerd..... Bijna


De stoelen zijn gemonteerd. Hiervoor moeten de glijders van de oude stoel worden gebruikt.


De wielen worden onder handen genomen. Geen beschadigde velgen onder een knappe automobiel...


En na de werkzaamheden van Robert nog even uitlijnen natuurlijk. Wat een gave wielen!




De spoiler zit er alvast helemaal op nu.

En natuurlijk het nieuwe stuur dat we in Essen op de Techno Classico scoorden. Een zogenaamde Nardo Aehnlich. 


23/4 Vanmorgen onderweg naar werk sprong de versnelling vaak uit 3. Na wat onderzoek blijkt de rubber mof onder de kunstlederen pookhoes los te zitten en tussen 't een en ander te komen waardoor het schakelen niet vlekkeloos verloopt. Op de to-do lijst!!

Ik begin te bedenken dat de stank in het interieur van de lekkende olie bij de bak komt. We hebben geen open doorvoer kunnen vinden tussen motor en interieur. Er is wel een rubber dat niet zo goed past en die is afgeplakt met ducttape. Lucht via het schutbord ijkt vrijwel uitgesloten....

's avonds bij classic parts of iets dergelijks (Prins Bredevoort) nog wat interieur trim besteld. De prijzen zijn gelijk aan del priori uit Duitsland die we in Essen tegen kwamen. Chrome stripjes en chrome paneeltjes voor in de armsteunen en een nieuwe beige pookhoes. Die kleurt mooi bij de type 4 stoelen. Ook bij matten-online ook nog een setje matten in beige besteld. Laat de post maar komen, de spider komt er steeds beter bij te staan. Nu nog twee originele luidsprekerroosters............. Die zijn er in zwart EN in beige!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten